tiistai 19. toukokuuta 2015

Happiness is ... seeing you smile

Viikonloppu hurahti ohitse taas aivan liian nopeasti. Eilen sain tietää että musta tulee virallisesti ylioppilas, oon niin onnellinen ja helpottunut. Ja ei arvosanoissakaan mitään vikaa ollut, tyytyväinen saan olla! Kohta olisi itse juhlat, vajaat kaksi viikkoa jäljellä. Tämä loppu aika taitaa mennä siivoillessa ja leipoessa.
Mutta palataampa kuluneeseen viikkoon kuvien kera.




Maanantaina kokeilin eri leivonnaisia yo-juhlani tarjoiluun. Ja aloin siivoamaan. Tiistaina leivoin tuoreita sämpylöitä aamupalaksi, oi nam. Tämä oli ehkä paras resepti jota olen kokeillut! Keskiviikko meni taas siivoillessa. Illalla hain Benjaminin asemalta. Ihanaa kun sillä oli nyt pidempi loma ennen loppusotaa. 


 Torstai meni ihan rennosti teeveetä katsoessa ja syöden hyvin. Illemmalla Benjamin lähti kotia autoni kanssa. Pikku Fordini ei mennyt katsastuksesta läpi, joten rakkaani sai tehtäväksi korjata sen. 


Perjantain olin ilman autoa, jotenkin avuton olo.. No mutta onneksi ihana ystävä haki minut ja lähdettiin tyttöjen kanssa kahville pitkästä aikaa. Oli ihanaa nähdä taas kahvin merkeissä. Innostuin myös piirtämään pitkästä aikaa perjantaina, 
Benjamin tuli korjatun autoni kanssa meille illalla. 


Lauantaina käytiin kaupungissa. Ja matka jatkui sitten Benjaminin luo, josta sitten myöhemmin lähdettiin seurakunnalle päin. Ihanan illan  jälkeen oltiin nälkäisiä, joten päätettiin mennä Friends and Burgersille. Niiden hampurilaiset on niin hyviä. Ja kotiin ajaessa oli aivan ihana auringon lasku! Jatkettiin sitten matkaa mökille. 



Sunnuntaina tultiin aika aikasten mökiltä pois, ei ollut mikään lämpimin sää... Loput sunnuntaista meni rennoissa merkeissä. Maanantai yönä vein kultani asemalle taas, nyt hän on kiinni viikonlopunkin, loppusodan takia. No onneksi ei ole aamuja enään paljon. 


Tänään vein vaatteita kirpparille myyntiin ja käväisin kirjastossa. Saatiin myös ilouutinen, nimittäin me saatin se asunto jota käytiin aikasemmin katsomassa. Oi että kun olen onnellinen ja helpottunut. Heinäkuussa saadaan avaimet ja sitten eikun vaan laittamaan asuntoa järjestykseen ja sisustamaan!

Ihanaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. ihanan positiivinen teksti taas! :-) näitä myday postausia lisää ja olis myös kiva kuulla vaikkapa ruokapäiväkirjaa tai reenijuttuja joskus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla että tykkäsit!:) Näitä postauksia on kyllä aivan varmasti tulossa lisää. Ja hyvä tietää mitä te lukijat haluatte lukea.

      Poista