helppo tehdä. Eli pidemmittä puheitta , tässä olisi ihanan jauhottoman suklaakakun resepti. Enjoy.
- 200 g margariinia tai suolatonta voita
- 200 g tummaa suklaata
- noin 0,5 dl sokeria (itse laitoin pari ruokalusikallista, riitti aivan hyvin)
- 4 kananmunaa
- ripaus vaniljasokeria
Sulata paloiteltu suklaa ja margariini/voi kattilassa miedolla lämmöllä.
Vatkaa kananmunat sekä sokerit vaahdoksi.
Kaada suklaa/voi sekoitus kananmuna sekoituksen joukkoon ja vatkaa vielä hetken.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa noin 7-10 minuuttia,
riippuen kuinka tahmean kakusta haluat.
Tarjoile esimerkiksi kermavaahdon, jäätelön tai marjojen kera.
Oi ihanan simppeli resepti ja näyttää ihan superhyvältä <3 Hyvää viikonloppua :)
VastaaPoistaVoi kiitos:) <3! Kannattaa todellakin kokeilla, aivan superhyvää ja helppoa.
PoistaIhanaa viikoloppua sullekkin:)!
Varmaan pakko kokeilla joskus! : )
VastaaPoistaJepp, tää on ihan mielettömän hyvää kermavaahdon kera:)!
PoistaTerkuin Harriet