tiistai 12. toukokuuta 2015

Empties



Olen löytänyt monta suosikkia kauneus ja kosmetiikka rintamalta nyt viime aikoina, jotka olen myös käyttänyt loppuun. Näistä tuotteista on tainnut tulla melkein luotto tuotteitani. Ja nyt ajattelin kertoa mielipiteeni näistä.


Neutrogena Visibly clear daily scrub : Kuorintavoide kasvoille, tämä sopii minullekkin jolla on herkkä iho. Ihana tuoksu ja antaa raikkaan tunteen sen käytön jälkeen. Hintakaan ei päätä huimaa!

Mary Kay timewise meikkivoide : Paras meikkivoide mitä olen käyttäny. Peittää hyvin eikä rasita ihoa. Luonnollinen lopputulos on iso plussa. Hinta ei sitten olekkaan se mikään pienin. Mutta tämä on hyvin riittoisaa. 

Loreal Paris  true match Concealer:  Hyvä peitevoide tummien silmienalusten häivyttämiseen tai näppyjen peittämiseen. Tämä ei  jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Ja tässä on hinta-laatu suhdekkin kohdalla.







Lumene Berry refresh 2 in 1 Shower gel and scrub:  Kuorintavoide iholle joka jättää ihanan tuoksun ja pehmeän ihon. Iho tuntuu todella raikkaalta tämän käytön jälkeen. 

Aussie Miracle recharge suihke :  Hius suihke tai voihan sitä kutsua hoitoaineeksikin. Suihkutan tätä aina pyyhekuviin hiuksiin. Hiuksista tulee pehmeät ja eivät tunnut kuivilta. Tämä auttaa myös sähköisiin hiuksiin! Tuoksukin on iso plussa. 

Nivea soft :  Hyvä perusvoide niin kasvoille kuin vartalolle. Ihosta tulee ihanan pehmeä ja tässä on myös hyvin mieto haju, mikä on hyvä. Tämä pieni purkki kulkee hyvin mukana laukussa, kun taas iso on kätevä pitää yöpöydällä vartalon rasvausta varten. Riittoisaa tämäkin.


6 kommenttia:

  1. Todella monet ovat kehuneet juuri tuota Nivean soft voidetta. Täytyy itsekkin käydä sitä joku päivä ostamassa ja kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä antaa sille mahdollisuus! Niin hyvä perus voide, sopii herkkäihoisemmallekkin.
      :)

      Poista
  2. Samaa mieltä tuosta l'orealin peiteaineesta!:) Tosi hyvää tavaraa - paljon parempaa kuin sellaiset voidemaisemmat peitevoiteet. Tuo aussien suihke kyllä houkuttelis!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!
      Kannattaa kyllä kokeilla aussien suihketta, siitä on ollut todella paljon apua mun sähköisiin hiuksiin, erityisesti talvella. Mutta nyt kesäksi tämä kosteuttaa kivasti auringonrasittamia hiuksia:)

      Poista
  3. Kiva ja selkeä postaus! :) Osaatko sanoa löytyykö tuosta Lorealin peitevoiteista myös vaaleita sävyjä? Välillä on todella hankala löytää tarpeeksi vaaleita peitevoiteita ja tuosta olen kuullut muiltakin hyvää. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietääkseni niitä löytyy 5 eri sävyssä, Itselläni on sävy 2, vanilla. Löytyy vielä yksi vaaleampi tästäkin. Minulla on aika vaalea ihon väri, ja tuo sävy 2 on kyllä täydellinen. Kannattaa käydä kaupassa kokeilemassa!
      :)

      Poista