maanantai 25. toukokuuta 2015

Hey Monday!


Ajattelin tulla nyt pikaisesti jakamaan vähän kuulumisia. Pari viikkoa eteenpäin saattaa olla vähän hiljaisempaa täällä blogin puolella. Juhlat lähestyvät ja pitäisi jossakin välissä ehtiä lukea pääsykokeisiinkin. Mutta asiaan.


    Päätin aloittaa tänää päiväni tekemällä aamupalaksi banaanilättyjä. Päälle laitoin rahkaa sekä
tuoreita mansikoita, oli kyllä todella hyvää! Olen ollut niin laiska tekemään näitä, koska kuvittelen aina että näissä menee hirveän pitkä aika. Mutta näin ei ole, sain kyllä todeta tänään. 



Siivosin myös huoneeni valmiiksi. Nyt on kyllä niin kiva olla kun on puhdas huone jossa olla! Siivoilin samalla alakertaa vähän edustavampaan kuntoon juhlia varten. En voi uskoa että on vain 5 päivää kunnes saan YO lakin päähäni. Aloitin myös leipomisen juhlia varten,





Sain myös uudelleen katsastettua auton. Onneksi meni nyt tällä kertaa läpi, kiitos taitavan kihlattuni! Kävimme myös kaupassa äidin kanssa, Nyt loppu ilta taitaa mennä pääsykokeisiin lukiessa. Nekin vain lähestyvät uhkaavalla vauhdilla... Jotenkin tuo uusin Cosmo on houkuttelevampi kuin tutkimus englanniksi yrittämisestä ja sun muusta.

3 kommenttia:

  1. Hei miten te oikeen saatte kaikki noista banaanilätyistä noin pyöreitä? :DD Mun on aina sellaisia hajonneita ja rumia hahah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa nå just:D. Kokeileppa kuumentaa pannu kunnolla ennenkuin alat paistamaan ja minä yleensä paistan ne kookosöljyssä. Ja kannattaa kokeilla lisätä joukkoon hiukan psyllium jauhetta, se pitää taikinaa kasassa:)!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista