sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Don`t worry





Vihdoinkin, kaikki kirjoitukset ovat ohi! Nyt olisi toivottavasti aikaa kirjoittaa blogia ja keskittyä tulevaan. On todella helpottunut olo kun kaikki aineet on kirjoitettu ja toivon mukaan ovat myös menneet hyvin. En voi millään uskoa että koulu on loppu, lukuun ottamatta lakkiaisia toukokuussa.
Nyt on taas aikaa tehdä mitä haluaa, lukea kirjoja, leipoa, kuntoilla mielin määrin, viettää aikaa ystävien ja oman rakkaansa kanssa sekä suunnitella tulevaa!
Tämä vuosi tulee olemaan toden teolla muutoksien vuosi, ja onneksi ainoastaan vain positiivisesti! Saan toivon mukaan ylioppilas lakin päähäni toukokuussa, rakas kihlattuni pääsee vihdoinkin siviiliksi kesäkuussa, ja toivon mukaan saan tiedon heinäkuussa että pääsen myös haluamaani kouluun opiskelemaan. Heinäkuussa teen töitä ja ehkä joku pieni reissu voi toteutua, elokuussa olisi sitten vähän isompien juhlien aika, niistä enemmän kun on sen aika, ja elokuussa pääsen myös muuttamaan pois kotoa, vieläpä minulle rakkaimman ihmisen kanssa. Tätä kaikkea odotellessa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti