sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Weekend in pictures



Torstaina alkoikin pidempi viikonloppu, nimittäin vappu. Illalla olin ensin tyttöjen kanssa ennenkuin haettiin intti pojat junasta. Sen jälkeen suunta jatkui Larsmoon ja siellä vietettiin iltaa porukalla. Pelattiin Ligrettoa, aivan mahtava peli muuten, ja puhuttiin. Tulimme Benjaminin kanssa kahdelta meille ja alettiin nukkumaan. 

Perjantai ilta meni kissaa hoitaessa ja jääkiekon parissa. Lauantai aamulla kaikki ei sitten mennyt niin hyvin. Rakas kissani Molli pääsi parempaan paikkaan . Ilta tuli vietettyä 80-vuotis juhlissa. 


Aamulla heräsin maailman ihanimman ihmisen vierestä, miten voikaan olla näin onnekas ja rakastaa ketään niin paljon? Iltapäivällä oli sitten taas jälleen kerran hyvästelyjen aika juna asemalla. No mutta onneksi aamuja ei enään niin hirveesti ole! 
Päivä jatkui haravoinnilla ja mökki visiitillä äidin kanssa. 


Päätin vielä päivän päätteksi käydä lenkillä, sain myös kivaa lenkki seuraa. Kotiin päästyäni jäin vielä ulos ihanaan ilmaan treenailemaan jalkoja. Ulkona treenaaminen antaa niin paljon enemmän ja saa raikasta ilmaa siinä samalla. Nyt jääkiekkoa.

4 kommenttia:

  1. aivan ihana blogi sulla ja ihania kuvia! Toivottavasti jaksat bloggailla pitkään, tykkään ihan kauhean paljon lukea sun juttuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, niin ihana kuulla että joku on kiinnostunut blogista! Juuri tällaiset kommentit antavat lisää motivaatiota. :)

      Poista
  2. Love this! ♥
    You are making me jealous, pretty!

    adoorablee.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much! ♥
      Nice to hear that you like it!

      Poista